Yfke Blom, Zijden bloemen, planten en objecten. | Werkwijze
16949
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16949,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Werkwijze

Een bezoek op locatie of fotomateriaal via de mail is voor mij erg belangrijk om zo een duidelijk beeld te krijgen van de ruimte , kleur en stijl. Aan de hand van uw wensen en budget wordt er dan een passend concept gemaakt.

Naast kopen kunt u  zijdebloemwerk huren , we wisselen dan 2 of 4 x per jaar. Voordeel is dat je altijd iets nieuws hebt , het is duurzaam , de bloemen worden hergebruikt en uiteindelijk is het goedkoper dan iedere week verse bloemen.

De natuur en het interieur geven mij volop inspiratie. Materialen uit de natuur zie je dan ook  vaak in mijn bloemwerk voor een zo natuurgetrouwe uitstraling. Hip, trendy of gewoon een klassiek bloemstuk , het kan allemaal.

De materialen waar ik graag  mee werk zijn van hoogwaardige kwaliteit ,  duurzaam ,tijdloos of handgemaakt, o.a.  Silka, Ecri, Dutz en Craftzz  , mooie bedrijven en producten.

Naast zijdebloemwerk is het groen in het interieur een belangrijk aspect geworden. Mooie mos en Biomontage wanden ,  fraaie wandobjecten en een natuurgetrouwe collectie zijdeplanten, mummiegras e.t.c.

Meer sfeer en groen in het interieur is goed voor de werksfeer en een  representatieve uitstraling .

In mijn atelier is veel te bewonderen, op afspraak van harte welkom!

Met een bloemengroet van Yfke Blom