Yfke Blom, Zijden bloemen, planten en objecten. | Mummiegras , moswanden
16740
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16740,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Mummiegras , moswanden

Moswanden en mummiegras

Gynerium gras ( gemummificeerd gras ) voor als u op zoek bent naar “echt gras” maar dan zonder onderhoud! Mummieplanten zijn echte planten waarbij het vocht in de stelen is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof.

Het principe is eenvoudig : een plant zuigt water op dat verdampt in het blad ; door dit water te vervangen door een mix van glycerine en water ontstaat een gemummificeerde plant die geen licht of water meer nodig heeft. De bladeren behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand , geur en kleur. Het is niet geschikt voor vochtige ruimtes , het mag namelijk niet in aanraking komen met vocht.

ENKELE VOORBEELDEN

MOSWANDEN VOOR KANTOOR / SHOWROOM

Moswanden zijn helemaal IN momenteel en geven een ruimte een prachtige groene uitstraling! Gemummificeerde moswanden zijn op dezelfde manier bewerkt als het mummiegras.

 

Alle moswanden worden op maat gemaakt in een frame naar keuze , voor een indrukwekkend geheel in een ruimte. Kan ook geleverd worden met een extra isolatielaag eronder voor een geluiddempend effect , dit wordt dan vaak rechtstreeks op de muur geplakt.

Atelier Yfke Blom Florale vormgeving