Yfke Blom, Zijden bloemen, planten en objecten. | Over Yfke
16956
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16956,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Over Yfke

Bloemschikken en het interieur lopen als een rode draad door mijn leven. Op jonge leeftijd begonnen in de textiel / interieur zaak van mijn ouders. Van 1978 tot 1991 onze eigen zaak opgericht en mede eigenaar geweest van Blom interieur.

Met de natuur en bloemschikken als grote hobby.

In 2002 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht en kwam alles mooi samen. Mijn creativiteit en ervaring met het het interieur. Bij veel bedrijven  van destijds zag ik dat er vaak bloemen stonden te verpieteren op de balie. Tijd en aandacht ontbrak vaak . En  verse bloemen waren duur.   Toen is bij mij het concept ontstaan om bloemen te verhuren.  Het is duurzaam , goedkoper dan verse bloemen  en je hebt er geen  omkijken meer naar.  Veel bedrijven hebben hier gebruik van gemaakt en dat weet je dat je een goed concept hebt. Sommige klanten huren al 20 jaar bloemen . Het is iedere keer weer een uitdaging om een ruimte aan te kleden met groen en of bloemen.

Ik ben dankbaar dat ik dit mooie werk al sinds 2002 mag doen en voor het vertrouwen van mijn klanten.

De cirkel is rond.

Met een bloemengroet

Yfke

Atelier Yfke Blom Florale vormgeving