Yfke Blom, Zijden bloemen, planten en objecten. | Over Yfke
16956
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16956,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Over Yfke

Bloemschikken en het Interieur lopen als een rode draad door mijn leven. Op jonge leeftijd begon ik in ons familiebedrijf met Boutique Fleur (textiel en interieur) en was ik van 1978 tot 1991 mede eigenaar van textiel / interieurzaak Blom.

Bloemschikken was mijn grote hobby , heb vele cursussen gevolgd , de textiel en interieur wereld heb ik in gewerkt en ben erin opgegroeid.

Heb tijdelijk nog heel wat anders gedaan en een opleiding als medisch secretaresse afgerond .

Toen ik in 2002 met de zijdebloemen in aanraking kwam ontdekte ik de vele mogelijkheden en begon het ondernemersbloed te kriebelen. Zijdebloemwerk aan bedrijven verhuren , zodat de ruimte er altijd representatief bij staat , dat zou ik gaan doen. Zo is Atelier Yfke Blom ontstaan, het assortiment heeft zich ondertussen uitgebreid met een complete “groene aankleding”, moswanden, mummiegras en fraaie kunstplanten zijn ook niet meer weg te denken uit het interieur.

Heb vele bedrijven ondertussen mogen stylen met bloemen en groen en ik vind het iedere keer nog weer een eer om dit te mogen doen.

De cirkel is rond.

Yfke

20 jaar zijdebloemwerk , op 29 en 30 oktober hebben we open dagen in de pastorie en mijn nieuwe studio , met heel veel bloemwerk om te bewonderen , van 11 tot 17 uur , een hapje en drankje staan klaar, welkom Yfke

 

 

Atelier Yfke Blom Florale vormgeving