Werkwijze

 

Een bezoek op locatie is prettig om een goed advies te kunnen geven. Kleur en Stijl zijn belangrijk voor het maken van het juiste concept.  Alles moet in harmonie zijn met elkaar , dit is uiteindelijk mijn doel.

Natuur en Interieur

De natuur en het interieur geven mij volop inspiratie. Ik ben altijd op zoek naar bijzondere materialen, vaak handgemaakt (  Nederland of EU ) ,  stoer, chique of door eenvoud gewoon al mooi. Ik gebruik vaak materialen uit de natuur in mijn bloemwerk voor een zo natuurgetrouwe uitstraling.

Zijden Bloemwerk 

De zijden bloemen die ik gebruik zijn van hoogwaardige kwaliteit en niet van echt te onderscheiden, door de uitzonderlijk mooie kwaliteit kunnen deze ook weer hergebruikt worden en zijn we duurzaam bezig met onze producten.

leverancier van o.a. Silka, Ecri, Dutz, Craftzz ( handbeschilderde vazen) .

Online zijden bloemwerk bestellen 

Er is een mooie serie bloemwerk die u online kunt bekijken en eventueel kunt bestellen. Iedere maand kunt u hier een serie boeketten vinden die snel geleverd kunnen worden. Eventueel met of zonder vaas. Vanwege de kwetsbaarheid van de boeketten / vazen  kunnen deze niet teruggestuurd worden. Dit geldt ook voor alle op maat gemaakte bloemwerk.

Kopen of Huren

Naast bloemwerk kopen bestaat de mogelijkheid om bloemwerk te huren , voordeel hiervan is dat u altijd een nieuw op het seizoen afgestemd bloemstuk heeft. Wij wisselen dan 2 of 4 x per jaar.

Voordeel : het is duurzaam  , de bloemen worden steeds hergebruikt, kostenbesparend t.o.v. verse bloemen, geen onderhoud meer.

Grafwerk van Zijdebloemen

Naast verse bloemen zijn zijdebloem grafstukken een mooie aanvulling voor een bloemstuk dat lang houdbaar is ( ook buiten). Alles wordt op maat gemaakt aan de hand van uw wensen en budget.

Mummieplanten ( Gynerium grassen , mooi groen zonder onderhoud)

Mummieplanten zijn echte planten waarbij het water in de bladeren is vervangen door een prepareer vloeistof. De mummieplant heeft geen onderhoud nodig . Let er wel op dat de luchtvochtigheid in de kamer niet hoger wordt dan 70% en de temperatuur niet lager dan 10 graden C. Het gras is niet geschikt voor vochtige ruimtes en mag niet met water in aanraking komen ( dit kan vlekken veroorzaken ) Een plant zuigt water op dat verdampt in het blad, door dit water te vervangen door een mix van glycerine en water ontstaat een gemummificeerde plant die geen licht of water meer nodig heeft.

Groen aan de wand 

Voor aan de wand zijn er fraaie moswanden ( hetzelfde principe als het mummiegras, blijft mooi groen)  in een frame van tulpenhout ( alle maten verkrijgbaar), een ware eyecatcher!

Bio montagewanden : Lichtgewicht frames die gemakkelijk op muren bevestigd kunnen worden met mooie duurzame natuurlijke materialen van o.a. rendiermos, schors en Light Stone. ( alles is duurzaam en met respect voor de natuur verkregen). Met name het mos is geluiddempend en ideaal als Room Divider.

Wall planters voor aan de muur 

Heeft als grondstof gerecyclede polystyrol(PS). Deze kunststof heeft als prettige eigenschap dat deze volledig kan worden gerecycled. Geproduceerd in Duitsland, transportkosten lager is beter voor het milieu , die gemaakt worden onder menswaardige productieomstandigheden. ( voor een duurzame toekomst)

verkrijgbaar in alle RAL kleuren en in verschillende modellen verkrijgbaar.

 NextGen Living Walls en Room dividers 

Indrukwekkende groene wanden met echte planten ( hydro) , een makkelijk te installeren systeem en eenvoudig zelf te bewateren.