Werkwijze

 

Na een 1e bezoek (gratis) op locatie neem ik met de klant de verschillende mogelijkheden door. Het is altijd heel belangrijk dat ik een goed beeld krijg van de ruimtes die ik moet stijlen. Soms worden er goede foto’s gemaild maar het liefst kom ik eerst zelf op locatie.

De stijl , kleuren en licht in de ruimtes zijn belangrijk voor mij om een goed advies te geven over de keuze planten en potten. In overleg met de klant wordt er dan een passende offerte / styling concept gemaakt.

Natuur en Interieur

De natuur en het interieur geven mij volop inspiratie. Ik ben altijd op zoek naar bijzondere materialen, stoer, chique of door eenvoud gewoon al mooi.

De zijden bloemen die ik gebruik van o.a. Silka zijn van hoogwaardige kwaliteit en niet van echt te onderscheiden. In combinatie met een prachtige collectie potten en vazen van o.a. Ecri Steengoed en Made in Holland.

Kopen of Huren

Voor wat betreft de bloemstukken kun je huren of kopen , de bloemstukken worden omgewisseld per seizoen, dit kan 4x of 2x per jaar . Groot voordeel hiervan is : geen onderhoud, goedkoper dan verse bloemen , aangepast aan de ruimte waar dit komt te staan.

Groen in het interieur

De tendens is veel groen in het in interieur momenteel. Wij hebben een mooie collectie kunst bomen en planten , wil je echt groen zonder onderhoud is mummiegras ook schitterend om te zien. Echt gras dat is bewerkt en geen onderhoud nodig heeft. Voor aan de wand zijn er fraaie moswanden in frame van tulpenhout ( alle maten verkrijgbaar) een echte eyecatcher! Voor als u levend groen zoekt hebben wij de schitterende NextGen Living Walls, indrukwekkende groene wanden met echte planten ( naar keuze) een makkelijk zelf te onderhouden systeem.

Grafwerk van Zijdebloemen

Grafwerk van zijdebloemen is een mooie aanvulling naast de verse bloemstukken. Een zijdebloem grafstuk blijft buiten lang goed. Je kan dit rustig 9 – 12 maanden buiten laten liggen , verkleurd uiteraard wel , ook afhankelijk van de bloemen die je gebruikt. Ik maak geen standaardwerk, alles op maat gemaakt en passend bij de overledene en uw wensen. Bij Hutting Natuursteen te Leeuwarden is momenteel een expositie / verkoop van het bloemwerk.