Werkwijze

Florale vormgeving is de finishing touch

Na een 1e bezoek (gratis) op locatie neem ik met de klant de verschillende mogelijkheden door. Er wordt een offerte gemaakt aan de hand van uw wensen en budget. Een styling concept op maat gemaakt zijn alleen kosten aan verbonden als een opdracht niet doorgaat.

Kleur , Sfeer & Styling

Is bepalend hoe een bloemstuk tot stand komt, het moet in het geheel passen. Voor kleuradvies kunt u ook mij terecht.

Materialen

De natuur en het interieur geven mij volop inspiratie. Ik ben altijd op zoek naar bijzondere materialen, stoer, chique of door eenvoud gewoon al mooi.

De zijden bloemen die ik gebruik van o.a. Silka zijn van hoogwaardige kwaliteit en niet van echt te onderscheiden. In combinatie met een prachtige collectie potten en vazen van o.a. Ecri Steengoed en Made in Holland.

Kopen of Huren

Voor wat betreft de zijden bloemstukken kunt u kiezen voor Koop of Huur.

Duurzaam, kostenbesparend en een representatieve uitstraling voor uw pand.

De zijden bloemstukken worden periodiek omgewisseld , dit kan zijn 2 , 4 of 5 x per jaar en aangepast aan het seizoen . Groot voordeel hiervan is , u heeft geen onderhoud, het is kostenbesparend t.o.v. verse bloemen en u heeft altijd wat nieuws.

Ook bij een Bruiloft , Uitvaart of ander Evenement kunt u een indrukwekkend bloemstuk huren voor 1 of 2 dagen. Prijzen op aanvraag.

Grafwerk van zijden bloemen (natuurgetrouw en duurzaam)

Zijn een prachtige aanvulling naast de verse bloemen. Als deze na enkele dagen uitgebloeid zijn blijft de zijden bloem grafdecoratie nog zeker maanden mooi. U kunt zelf de bloemen bepalen die u in het stuk wilt of waar de overledene van hield . Met oog voor symboliek en detail en met passie voor perfectie worden de grafstukken gemaakt.

Bomen en planten

Wij verstaan de kunst van groen, wij hebben een mooie collectie kunstbomen en planten. Mummie planten zijn een perfect alternatief voor echt groen zonder onderhoud. Mummiegras is hier een prachtig voorbeeld van. Gaat uw voorkeur uit naar levende( hydrocultuur ) beplanting , hierin kan ik u ook van dienst zijn.