Over Yfke

“Passie voor perfectie met oog voor detail”

Bloemschikken en het interieur zijn altijd  mijn passie geweest. Doordat ik bij bedrijven vaak een halfdood plantje of verwelkte bloem zag staan, kwam ik op het idee om zijden bloemstukken te verhuren. Zo hebben bedrijven altijd een fris bloemstuk ‘in huis’, geen onderhoud en ze zijn ook nog eens veel goedkoper uit dan met verse bloemen.

Ik ben in 2002 begonnen met het verhuren van bloemwerk voor mooie bedrijven en veel  gemeentehuizen. Inmiddels doe ik dit werk al vele jaren met heel veel passie en oog voor detail. En ondertussen stijl ik complete panden met kunstgroen , mooie potten en waar ik zelf ook heel enthousiast van wordt zijn de prachtige moswanden en NextGen Living Walls , dit laatste wel met echt groen. Het geeft mij enorm veel voldoening om een pand de juiste florale vormgeving te geven.

Ik kom uit de interieurbranche en mijn huidige werk sluit daar zo mooi bij aan, alles klopt gewoon. Creativiteit mengen met het interieur en dan de goede match weten te vinden. Blom is niet voor niets mijn achternaam…

Heeft u interesse dan kom ik uiteraard graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in mijn mooie atelier in Foudgum waar u veel bloemwerk /potten Ecri en  planten kunt bewonderen. Openingstijden kunt u vinden op de site en op afspraak bent u altijd welkom.

Graag tot ziens,

 

Yfke Blom