Over Yfke

“Florale Vormgeving met oog voor detail”

Bloemschikken en het Interieur lopen als een rode draad door mijn leven.

Op jonge leeftijd begonnen in ons familiebedrijf  met  Boutique Fleur ( textiel en interieur)  dit is in 2002 Atelier Yfke Blom zijdebloem decoraties geworden.

Tussendoor altijd cursussen bloemschikken gevolgd , een opleiding medisch secretaresse afgerond , hier uiteindelijk niet de voldoening in vond die ik nodig had en ben uiteindelijk  gaan doen waar mijn hart naar uit ging…

Bloemschikken is naast het interieur altijd mijn grote passie geweest en in 2002 heb ik hier mijn werk van gemaakt.

Vaak zag ik dat er bij bedrijven weinig aandacht was voor de “groene aankleding “, dit was het begin van het succes van het verhuren van  zijdebloemwerk, ” bloemen  zonder onderhoud”.

Ik heb een prachtige werkplek , het uitzicht is subliem, mijn atelier staat in de fraaie terptuin van onze onze   B & B Piet Paaltjenspastorie in Foudgum.

U kunt hier fraai bloemwerk en potten bewonderen, uw eigen boeket samenstellen of alle mogelijkheden met mij doornemen. Ook op het gebied van “Groen” is er heel veel keus. Naast kunstplanten zijn er ook  prachtige moswanden en  mummiegras .

Op afspraak bent u hier altijd welkom , onder het genot van een kopje koffie met een lekkernij kunt u hier heerlijk inspiratie opdoen.

Ik geniet iedere dag van de kleuren , bloemen , mooie materialen en mijn werk en wil dit graag met u delen.