Over Yfke

“Florale Vormgeving met oog voor detail”

Bloemschikken en het Interieur lopen als een rode draad door mijn leven.

Op jonge leeftijd begonnen in ons familiebedrijf  met  Boutique Fleur ( textiel en interieur), van 1978 – 1991 eigenaar interieurzaak Blom,  in 2002 is dit Atelier Yfke Blom geworden.

Ik heb altijd veel cursussen bloemschikken gevolgd , tussendoor  een opleiding medisch secretaresse afgerond , hier uiteindelijk niet meer voldoening in vond om vervolgens  te gaan doen waar mijn hart naar uit ging…

Bloemschikken is naast het interieur altijd mijn grote passie geweest.

Vaak zag ik dat er bij bedrijven weinig aandacht was voor de “groene aankleding “, dit was het begin van het succes van het verhuren van  zijdenbloemwerk, ” bloemen  zonder onderhoud”.

Ik heb een prachtige werkplek , het uitzicht is subliem, mijn atelier staat in de fraaie terptuin van onze onze   B & B Piet Paaltjenspastorie in Foudgum.

U kunt hier fraai bloemwerk en potten bewonderen, uw eigen boeket samenstellen of alle mogelijkheden met mij doornemen. Ook op het gebied van “Groen” is er heel veel keus. Naast kunstplanten zijn er ook  prachtige moswanden en  mummiegras .

Op afspraak bent u hier altijd welkom , onder het genot van een kopje koffie met een lekkernij kunt u hier heerlijk inspiratie opdoen.

Ik geniet iedere dag van de kleuren , bloemen , mooie materialen en mijn werk en wil dit graag met u delen.