Over Yfke

“Florale Vormgeving met oog voor detail”

Bloemenschikken en het interieur is altijd mijn passie geweest. Doordat ik vaak bij bedrijven een halfdood plantje zag staan kwam ik op het idee om bloemwerk te gaan verhuren. Geen onderhoud meer en alles ziet er altijd verzorgd uit. De bloemen worden per seizoen verwisseld en het  is goedkoper dan iedere week verse bloemen.

Ik ben in 2002 begonnen met het verhuren van bloemwerk voor mooie bedrijven ( o.a. WTC en landgoed de Klinze ) en veel  gemeentehuizen. Inmiddels doe ik dit werk al vele jaren met heel veel passie en oog voor detail. En ondertussen stijl ik complete panden met kunstgroen , mooie potten en waar ik zelf ook heel enthousiast van wordt zijn de prachtige moswanden en NextGen Living Walls met hydroplanten. Nieuw zijn de Biomontage wanden , lichtgewicht frames met een verwisselbare natuurlijke inhoud ( mos , schors en steen )  duurzaam en met respect voor de natuur . Sinds kort leveren wij ook hydroplanten in kunststof bakken. Binnenkort kunt u ook zijdebloem boeketten online vinden in bijpassend fraai glaswerk.

Het geeft mij enorm veel voldoening om een pand de juiste florale vormgeving te geven.

Heeft u interesse dan kom ik uiteraard graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in mijn atelier in Foudgum .

Graag van te voren even bellen voor een afspraak.

Yfke Blom